Originale giclée kunsttryk direkte til dig fra kunstneren Helt Sort

Galleriet og praktik

Kunstinteresseret praktikant med fokus på PR/kommunikation søges.

Online galleriet er klar til takeoff. I mit studio på Amager, er der heldigvis både bogstaveligt talt og i overført betydning højt til loftet og plads til de helt store armbevægelser. Når vi ikke lige nyder havudsigten, vil du som praktikant kunne lære en masse om konceptudvikling og branding samt få et indblik i hvordan man udvikler en e-shop og bl.a. griber SEO an i praksis.

Stillingen er ulønnet og ses som en del af et igangværende uddannelsesforløb, hvorfor start, varighed, timeantal og dage er helt op til dig og dit studie. Der tilbydes også maks. fleksibilitet med hensyn til, at kunne arbejde hjemmefra. Du får dog din egen arbejdsstation her i Dragør, nærmest på landet.

Det sidste digitale søm er knapt slået i, så du kommer med fra online galleriets spæde start og vil derfor kunne få stor indflydelse på udformning af blogindlæg, SoMe håndtering, nyhedsbreve, pressekontakt samt andre fagligt relevante og spændende tiltag/udfordringer. Du er med til vælge hvilke initiativer, vi skal gribe og til at beslutte hvordan de gribes bedst an.

Som person er du et nysgerrigt, glad og positivt væsen og fagligt er du åben for alt det nye samt selvstændigt kørende. Sidstnævnte naturligvis under stor hensyntagen til, at du er studerende og er her for at lære og ruste dig til mere. Alt i alt får du altså lov til at præge din praktikstilling, så den giver mest værdi for netop dig og dit studie. Du vil altså ikke skulle håndtere kontakt til produktion, udstillingsophængning, pakning/forsendelser eller andet lavpraktisk.

Sammen følges vi ad og sammen gør vi en forskel. Det er win-win. Kig dig lidt omkring i online galleriet. Hvis du kan se dig som en del af kunstrejsen, så skriv et par ord til Christian via hello@heltsort.com

 

Glade hilsner
Christian Løgstrup
aka Helt Sort

Giv en kommentar