Originale giclée kunsttryk direkte til dig fra kunstneren Helt Sort

E-SMART MED SHOPIFY

Drømmer du om en webshop med maksimal wow-effekt for de besøgende og optimal brugervenlighed for dig selv? Med en webshop via Shopify og dedikeret hjælp fra en superbruger, kan du gøre dine ønsketanker til realiteter. Galleriet her er et lysende eksempel. Kun din fantasi og egne ambitioner sætter grænsen. Tænk gerne stort, vi kan starte i det små og sammen klare det hele fra a-z.

Ja, du er i et online galleri, hvad er nu e-smart for noget? Her i galleriet udstiller jeg min kunst, som jeg er meget dedikeret til og bruger ligeså megen tid på. I e-smart regi skifter jeg dog glad alpehuen ud med en cap og har her freelance fokus på kreativiteter som design, grafik og tekst samt opbygning af webshops. I e-smart tænkes totalt og der handles totalt, når gode ideer skal ud og virke i praksis og det primært på web. Mantraet er, at hvis det ikke giver effekt, giver det ingen mening. Arbejdet er derfor meget resultatorienteret og opgaverne ligeså udfordrende.

Tidligere svor jeg til WordPress CMS (Content Mangement System) i kombination med e-handelsplatformen WooCommerce, men i dag er jeg super glad for min Shopify totalløsning, når det handler om e-handel. Shopify er den velsmurte motor, der gemmer sig under galleriets kølerhjelm og et venskab der over tid, fortsat har vokset sig større til den dag i dag. Nu anbefaler jeg Shopify webshoppen til højre og venstre, ligesom jeg fremadrettet udelukkende har fokus på denne CMS løsning i e-handel sammenhæng og lader branchekolleger om, at kloge sig på alle de andre systemer. Og skulle der være et andet shopsystem end Shopify, der bedre indfrier dit behov, er jeg da heller ikke bleg for at sige fra og henvise dig til en, der er den opgave voksen.

100 % fokus på Shopify og det, at jeg dagligt "tager min egen medicin" gør - i al beskedenhed - at jeg blevet lidt af en hardcore haj til, at udnytte alle de muligheder, der følger med denne webshop løsning. Jeg har bestemt også fået mine knubs og lært af alle de tænkelige og utænkelige fejl, man overhovedet har kunnet begå på vejen hertil. Men den viden som stammer fra praktisk erfaring er - som bekendt - guld værd. Teori er ét, noget andet er jo de små sejre og nederlag, man møder på sin vej og tager ved lære af på den hårde måde, og det på sin egen krop. Sådan er det.

Kort om Shopify. Vi taler om såkaldt "all-in-one platform" og et webshop CMS, der er hurtigt og sikkert samt en SEO venlig (søgemaskineoptimeret) all-round løsning, der tager højde for lagerstyring, kundekartotek, automatiske mail-notifikationer, rapportering m.m. i én. Shopify er ideel til mindre og mellemstore webshops, men selv med vokseværk, vil du kunne skalere løsningen op. Resten, inklusive for og imod, kan du nemt google dig til. Men medmindre dine webshop ambitioner er af en anseelig (eller meget unik) størrelse, så er du helt sikkert kommet godt i hus. Velkommen hjem.

Som freelancer kan jeg hjælpe dig med at bygge din Shopify webshop op fra bunden samt oplære jer til al det efterfølgende; oprette produkter, finde nye funktioner etc. En hjemmeside er jo alt andet end statisk. Jeg kan også supportere din webshop på adhoc basis, hvis behovet opstår eller som fast vedligeholder af webshoppen, hvis dette ønskes. Sammen kan vi komme hele vejen rundt og blandt andet få styr på din Shopify webshops:

 • grundkoncept
 • website struktur
 • design og grafik
 • SEO optimering
 • mailchimp integration
 • blogindlæg
 • billedbehandling
 • ekstra funktionaliteter
 • salgstekster
 • nyhedsbreve
 • betalingsløsninger
 • etc. etc.

Etc. etc.? Ja, uanset hvor nem og brugervenlig Shopify tilsyneladende er, vil du under din webshops opbygning opdage, at der dukker et hav af ubekendte faktorer op og ligeså mange ting, der skal besluttes og tages hånd om. Prøv selv Shopify gratis i 14 dage her, så vil du givet opleve, at erfaren mand er god at gæste, som man siger. Skulle det derimod gå som smurt, så er det ikke lige teknikken, jeg kan hjælpe dig med.

Dit store Shopify webhop eventyr begynder helt trygt og overskueligt i det små. Vi starter nemlig med en kop kaffe og en helt uforpligtende snak. Får du så mod på mere og tager vi sammen skridtet videre derfra, tør jeg til gengæld godt love dig en happy end. Man fristes til at sige; "bliv e-smart i en fart," men det lige kvikt nok. Alt tar' jo tid, men grib nuet og spænd selen. Benyt kontaktformularen eller ring til Christian Løgstrup på 40682271

 

 


D  i  t    d  i  g  i  t  a  l  e    t  a  k  e  o  f  f