SPÆNDENDE OG SPRÆNGFYLDT KUNSTGALLERI

Kunst der hjælper

DIGNITY er et dansk menneskerettighedsinstitut, der har behandling, forskning, international udvikling og fortalervirksomhed under ét tag. Instituttet er repræsenteret i over 20 lande, hvor organisationen bekæmper tortur og hjælper torturoverlevere og deres familier til et bedre liv. Det er ikke bare en god, men livsvigtig sag.

Ja, man skulle tro at tortur var noget der hørte middelalderen til. Men i følge Amnesty (2014) så foregår tortur faktisk i mere end 141 lande! DIGNITY er en selvejende institution, der er afhængig af støtte fra forskellige bidragydere - offentlige og private. Og med problemets omfang, så kræves der en del ressourcer til politisk, juridisk og sundhedsfagligt at forhindre tortur og sikre alle ofre den nødvendige behandling og et værdigt liv.

DIGNITY tager derfor mange initiativer og blandt dem er en kommende auktion på Lauritz.com. Til auktionen har virksomheder doneret varer og mit lille ydmyge galleri, har da også bidraget med sit. Billedet du ser hedder netop Dignity og er da også såvel kreeret og doneret til formålet - et initiativ, som jeg håber mange vil støtte op om. 

Auktionen kører fra d. 01-14. maj og jeg vil selvfølge pippe højt, når startskuddet lyder. Originalen måler 75 x 75 cm, men den er også produceret som en mindre kunstplakat. Her vil jeg gerne takke Jespersen Tryk + Digital for at have produceret originalen u.b. Trykkeriet er fantastisk og på absolut højeste niveau hvad angår blækteknologi og fine art paper.

... kig forbi, gør en næstekærlig gerning - og din væg glad 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dignity plakaten koster en halvtredser mere end de andre i galleriet, til gengæld smider jeg selv en halvtredser oveni, så vi sammen kan sende kr. 100,00 afsted i DIGNITYs retning - og det hver gang en af plakaterne bliver solgt og lige så længe nogen gider købe dem. Du finder et direkte link til Dignity her ... kig forbi, gør en næstekærlig gerning - og din væg glad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stay tuned!