Spændende online kunstgalleri fyldt med moderne kunst

Evig ombytningsret

Den helt rigtige kunst vil give dig samlerglæde, hver dag til alle tider. Faktisk vil glæden ved, at eje et yndlingsværk endda vokse hver eneste dag hele livet ud. Sådan er det bare og sådan skal det også altid være.

Skulle du - mod forventning - miste lysten til, at eje et specifikt kunstværk udført af Helt Sort og som er købt her i galleriet, så kan du derfor til enhver tid få værket byttet til et nyt. Det kan du allerede gøre efter den 90 dages lange fortrydelsesret er udløbet og faktisk lige så længe Helt Sort Galleri eksisterer.

Er det pågældende kunstværk signeret og nummereret af Helt Sort, så er kunstværket omfattet af den evige ombytningsret. Når galleriet får værket i hænde, skal det naturligvis være i samme stand, som da investeringen i sin tid fandt sted. Det vil fx sige uden pletter på dets for- og bagside samt med sine papirkanter intakte.

Helt praktisk skal du blot sende kunstværket til Helt Sort Galleris adresse, som du finder under galleriets kontaktoplysninger. Med værket skal der følge en besked om, hvilket andet kunstværk du ønsker at bytte til og hvortil dette skal sendes. Det nye kunstværk må ikke være større end dit gamle, men det må gerne koste mere end det, som du selv gav i sin tid. Over tid stiger priserne jo på kunstværker, ligesom de gør på alt muligt andet.

Den eneste omkostning der pålægges dig, er udgiften til forsendelse af dit nye Helt Sort kunstværk og det er jo det mindste. Alle omkostningerne til produktion og håndtering m.m. påtager galleriet sig. Disse er bestemt ikke af ubetydelig omfang, så vær opmærksom på, at den evige ombytningsret ikke kan følge med dit nye kunstværk. Vælg derfor dette værk med allerstørste omhu. Du skal jo (glad) leve med det resten af livet og forhåbentlig andre efter dig.

Størst af alt er glæden ved god kunst.
Skaberglade hilsner

Helt Sort aka Christian Løgstrup