SPÆNDENDE OG SPRÆNGFYLDT KUNSTGALLERI

Kunst for en slik

Sådan! Tjek lige det her fine foto, der er taget af en glad kvinde, som har inviteret Helt Sort indenfor i sit private hjem. Altså i form af hans kunstværk Great Belushi med portrættet af skuespiller ikonet John Belushi, der til gengæld har fået mega meget plads i fotografens super seje omgivelser. Efter sigende er kunstneren meget stolt!

+
Værket Great Belushi er i øvrigt et af Christian Løgstrups allerførste pop art værker under aliaset Helt Sort. Har du lidt år på bagen, kender du måske den herlige John Belushi fra filmene Blues Brothers eller Delta-kliken. Her er han portrætteret som kaptajn Wild Bill Kelso fra filmen 1941 - undskyld, hvor ligger Hollywood. En ikonisk film fra ’79 og dermed tre år før hans alt for tidlige død grundet en overdosis.
+
Det originale kunstværk er slet ikke så stort som vist på billedet her. Det har Illux.dk klaret. Virksomheden i det jyske printer mange af Helt Sorts mest populære værker efter kundeønsker og det på alt muligt lige fra det fineste fine papir over fx glas, aluminium eller som her på dybt lærred i kæmpeformatet 320 x 220 cm. En super mulighed for kunstneren, at få sine billeder eksponeret på - altså udover originalerne - ligesom det er en overkommelig investering for den glade køber. Er man ikke kunstsamler, så er det her altså en oplagt mulighed for, at få klædt sine vægge på med original kunst, som man bestemt ikke finder alle vegne.
+
Print efter original kunst fra Helt Sort er i øvrigt en oplagt mulighed, som flere og flere griber. Sidste kvartal fik mere end 100 indretningsinteresserede produceret et Helt Sort værk via Illux.dk, så hver eneste dag finder et af kunstnerens børn et nyt hjem gennem den foretagsomme og innovative virksomhed. Det sgu da cool. Og nej, det her er ikke en slet skjult reklame for Illux.dk og da bestemt heller ikke en guldgrubbe for Helt Sort. Men som nævnt bliver hans billeder, takket været samarbejdet, set af endnu flere og i stigende grad - og han får styrket sit kunstneriske brand i samme takt. Win-win.
+
Tilbage til kvinden, der fik ideen til en kæmpe-belushi og glad står bag resultatet. Nu har hun har faktisk helt modsat inspireret kunstneren Helt Sort. Nu vil han også have en gigantisk John Belushi på en af sine egne vægge. For i dagligt selskab med sådan en kæmpe personlighed, kan man da kun blive glad i låget. Er du samler, så finder du i øvrigt "Great Belushi" i limited edtion her og ønsker du ham på et kæmpe lærred (eller noget helt tredje) til en pris, hvor de fleste kan være med, så er det her det sker.
+
"I may be gone, but Rock and Roll lives on," sagde John Belushi engang. Med det her værk på din væg, bliver det næppe mere Rock 'n' Roll . Og det er DIG, der styrer!
+