SPÆNDENDE OG SPRÆNGFYLDT KUNSTGALLERI

Kunst på tøjet...

Colorful Art Shirt by Helt Sort

- og lige i øjet, fristes man til at fortsætte. Nogle af mine motiver er oplagte til farvefyldte og iøjnefaldende kunst t-shirts, så hvorfor ikke gøre tanke til handling? Det er hermed gjort.

Via platformen Inktale er det muligt, at uploade egnede kunstværker, som de besøgende så kan få trykt på tøj og alt muligt andet, fx på puder, mobilcovers og sågar kaffegrus. Inktale hører hjemme i USA, hvor de gode ting produceres i en super kvalitet under vilkår, der tilgodeser såvel de ansatte, som miljøet omkring dem.

Det bedste af det hele? Inktale sender - billigt - varer verden over og dermed også til Danmark. Så Don't blend in. Stand out! Jeg har sat spot på mine nye collager, der ikke bare vil frembringe et smil på dine og andres læber, men også vil kunne begå sig forrygende i selskab med fx et par smarte jeans.

Amerikanske Inktale har i øvrigt tilknyttet kunstnere og designere fra verden over. Nu har de - meget apropos og helt aktuelt - netop offentliggjort fem forrygende favoritter kaldet The InkCredibles og jeg er f****** fantastic iblandt! Det jo Helt Sort

Helt Sort kollektionen er i sin spæde start, men naturligvis voksende. Dem der kender mig ved, at jeg stort set kreerer 24/7, så når mine designkunder giver mig lov, kaster jeg mig ud i egne kreationer. Om du er han- eller hunkøn, ung eller gammel, så tag et kig på den detaljerige og farvestrålende kollektion lige HER ... det værste som kan ske er, at du går hen og bliver fristet :)