Originale giclée kunsttryk direkte til dig fra kunstneren Helt Sort

Verden går i (helt) sort

Indrømmet, overskriften er - mildest talt - lettere overdrevet. Men efter målestokken her, så er der mange mennesker kloden over, der bærer tøj prydet med Helt Sort motiver af enhver slags. Som udøvende kunstner er det jo fantastisk, når nogen vil gå med ens værker, fordi de finder dem seje eller smukke. Og ude bliver motiverne set af endnu flere end den glade bærer; venner, bekendte og fremmede. Man bliver helt høj - og pokkers stolt - ved tanken.

Helt Sort motiverne formidles af de største og bedste online handelsplatforme samt produceres udelukkende efter kundens bestilling. Vi taler altså ikke om masseproduktioner, så vil du skille dig ud fra mængden og iføre dig noget originalt og unikt, så er det her det sker. På de samme platforme kan du også bestille særtryk af Helt Sort motiver på fx tasker, mobilcovere, puder, sengetøj, badetøj, krus, tapeter, notesbøger, vægure etc. etc. - og overalt er sortimentet i fortsat vækst.

Alle handelsplatforme sender hjemmevant world wide. Du finder Helt Sort på Redbubble, der siden 2006 har haft sit virke i Melbourne, Australien. Modellerne på det viste billede er derfra og det samme er mere end 60 forskellige varetyper. I Europa finder du Live Heroes fra 2014, der fra Polen især skiller sig ud med deres børne- og badekollektion. I USA finder man nyeste, men bestem ikke uerfarne inktale, der siden 2017 har foldet sig ud i L.A. samt Society6, som siden 2009 fra Santa Monica især har gjort sig bemærket med lærreder, fotostater og tapeter.

Det nyeste Helt Sort samarbejde er med On Cue Apparal, der siden 2014 har haft sit hovedfokus på tøjmode. Så hvis dine vægge er fyldt op med pragtfuld kunst, er der hundredvis af andre muligheder. På de forskellige internationale online handelsplatforme har Helt Sort ét fælles slogan, og det er: Don't blend in. Stand out!