SPÆNDENDE OG SPRÆNGFYLDT KUNSTGALLERI

Art direction med mere...

 

Når Helt Sort ikke helliger sig kunsten, finder du ham under det borgerlige navn Løgstrup, Christian Løgstrup. I det regi er han gennem en lang årrække kreativ drivkraft for virksomheder og organisationer; offentlige og private, store som små. Opgaverne spænder bredt og det lige fra design af produkter og grafik til reklametiltag off- og online. Kort sagt, så tages alle kreative midler og krumspring i brug, når brands skal styrkes, varer sælges og historier fortælles.

Blandt de årelange samarbejder finder du en lang række vidt forskellige aktører og blandt dem givet mange du ikke kender. Men så er der fx Matas, YouSee, Patent og Varemærkestyrelsen, Dyrup, Finansministeriet, Electrolux, Folketingets Ombudsmand, Ferrosan og Dong Energy (nu Örsted). Virksomheder og organisationer der umidddelbart ikke kan sammenlignes, men som dog alle har en kompromisløs tilgang tilfælles.

Som freelance art director og historiefortæller kan Christian hjælpe med en lang række kreative tiltag. Det kan fx være, at klæde din virksomhed eller dit produkt på med en ny skarp identitet, der omfatter alt lige fra logo design over grafik og tekst til eksekvering på trykte og digitale aktiviteter, herunder SoMe. I et samarbejde kommer man altså hele vejen rundt og den røde tråd er intakt på hele turen. Ønskes der blot at trækkes på delkompetencer, så er det også en mulighed; så længe det udførte tilfører kunden værdi, så giver det mening.

    Har vi et match? Er du interesseret i et samarbejde med en meget erfaren kreativ ildsjæl, så begynder et fælles eventyr med et helt uforpligtende møde og en snak om jeres udfordringer og forventninger. I har altså kun alt, at vinde. Benyt hjemmesidens kontaktformular eller ring direkte til Christian på 40682271. Med det vi hver især ved og kan, kan vi givet gøre "den berømte forskel" sammen - og husk; tænker man ikke nyt, tænker man gammelt. 

     

    PS: Skal kunsten og det kommercielle forenes i form af en imagestyrkende kunstudsmykning på arbejdspladsen? Det er muligt. Se en case her.